KAS rrëzon kërkesën e PD, LSI dhe Merxhanit për pavlefshmërine e zgjedhjeve në Gjirokastër

Nga Exit News
KAS rrëzon kërkesën e PD, LSI dhe Merxhanit për pavlefshmërine e zgjedhjeve në Gjirokastër

Komisioni i Ankimimeve, KAS vendosi rrëzimin e kërkesës për pavlefshmërinë e zgjedhjeve në qarkun e Gjirokastrës, me 19 mja. KAS, me 4 vota pro e dy kundra hodhi poshtë kërkesën e PD-së, LSI-së dhe kandidatit të pavarur Kreshnik Merxhani, për qarkun e Gjirokastrës.

Komisioni la në fuqi rezulttain e zgjedhjve të miratuar nga KQZ, për këtë qark. Vendimi hyri në fuqi menjëherë. Palët mund të ankimojnë vendimin në Gjykatën Administrative të Apelit në Tiranë.

Ndërsa në orën 15:00, KAS do të vendosë për pavlefshmërinë e zgjedhjeve në qarkun e Beratit.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme