KLP përgjysmon pagat e anëtarëve, për shkak të COVID-19

Nga Exit News
KLP përgjysmon pagat e anëtarëve, për shkak të COVID-19 KLP

Këshilli i Lartë i Prokurorisë vendosi sot të përgjysmojë pagat e muajit prill, për 9 anëtarë e saj, për shkak të koronavirusit.

Në mbledhjen e zhvilluar sot, KLP vendosi t’i japë Ministrisë së Financave shumën prej 7.8 milionë lekë nga fondi i institucionit, planifikuar për tu përdorur për vitin 2020.

Më herët Prokurori i Përgjithshëm iu kërkoi gjyqtarëve, prokurorëve dhe oficerëve të policisë gjyqësore, të solidarizohen me qytetarët e prekur nga pandemia dhe të dhurojnë një pjesë të pagës së tyre.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme