KQZ çertifikon 3 kandidatët e mbështetur nga Lëvizja Vetëvendosje! në Shqipëri

Nga Exit News
KQZ çertifikon 3 kandidatët e mbështetur nga Lëvizja Vetëvendosje! në Shqipëri

Lëvizja Vetëvendosje! njoftoi, përmes një postimi në rrjetin Facebook, se 3 kandidatët e mbështetur prej saj, janë çertifikuar nga KQZ.

Kandidatët janë Boiken Abazi që kandidon në qarkun Tiranë, Iljaz Shehu në qarkun Lezhë dhe Kreshnik Merxhani në qarkun Gjirokastër.

Ata ndërthurin parimet e vlerat kolektive të aktivistëve të Lëvizjes, idealin shoqëror e kombëtar dhe përpjekjen për zhvillim e drejtësi, me përgatitjen intelektuale e profesionale, dhe gatishmërinë për angazhim në dobi të vendit,” shkruhet në njoftimin e Qëndrës Vetëvendosje në Tiranë.

 

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme