Meta opozitës: Vazhdoni reformën zgjedhore

Nga Exit News
Meta opozitës: Vazhdoni reformën zgjedhore

Presidenti Ilir Meta i ka kërkuar përfaqësuesve të opozitës të kthehet në Këshillin Politik për të vazhduar me reformën zgjedhore. Ai i ka paraqitur partive të opozitës platformën e tij për integrimin europian.

Presidenti Meta i informoi për përpjekjet dhe propozimin prej tij të një platforme konkrete gjithëpërfshirëse për integrimin europian.

Presidenti ka theksuar rëndësinë e kthimit të ligjshmërisë në institucionet publike përmes votës së lirë.
Ai ka shprehur shqetësimin e tij për shembjen e Teatrit Kombëtar, të cilin e quajti provokim për demokracinë dhe shtetin ligjor.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme