Ministria e Arsimit publikon përgjigjet e provimit të Gjuhë-Letërsisë

Nga Exit News
Ministria e Arsimit publikon përgjigjet e provimit të Gjuhë-Letërsisë

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar në faqen e saj zyrtare përgjigjet e sakta të provimit të Gjuhë – Letërsisë. QSHA sqaron se ky është një prej katër varianteve të testit. Të gjitha variantet kanë pyetje të njëjta por ndryshon renditja.

Maturantët po protestojnë prej disa ditësh përpara Ministrisë së Arsimit. Ata i kanë kërkuar autoriteteve mundësinë për rivlerësimin e tezës; uljen e pragut minimal për të kaluar; dhe mosvlerësimin e pyetjeve jashtë programit.

Maturantët mund të shohin përgjigjen e testit këtu dhe këtu.

Lajme te ngjashme