Arsim
Infektohen me Covid 8 mësues në Berat

Infektohen me Covid 8 mësues në Berat

Tetë mësuese në dy shkolla në Berat janë infektuar me Covid-19. Ata janë mësues në shkollat ‘Ajet Xhindole’ dhe në shkollën e Mesme të Bashkuar...

Infektohen me Covid 5 mësues në Bulqizë

Infektohen me Covid 5 mësues në Bulqizë

Pesë mësues në shkollën ‘Shefqet Tançi’, në Bulqizë, janë infketuar me Covid-19. Ato janë karantinuar në shtëpitë e tyre. Ndërkohë bashkëshorti i njërës prej mësuesve,...

1 2 3 15