Nisin zyrtarish fluturimet nga Aeroporti i Tiranës

Nga Exit News
Nisin zyrtarish fluturimet nga Aeroporti i Tiranës

Ditën e hënë, më 15 qershor kanë nisur fluturimet nga Shqipëria për në vendet e BE-së dhe jashtë BE-së, vetëm për personat që kanë leje qendrimi ose pasaportë të një vendi evropian, dhe kanë ngelur në Shqipëri. Lajmi u dha ditën e hënë nga Aeroporti “Nënë Tereza”, në Tiranë.

Linjat të cilat nisin fluturimin sot janë:

Austria Airlines – Mbërrin nga Viena në 14:20 dhe niset në nga Tirana në 15:05

Air Serbia – Mbërrin nga Beogradi në 14:30 dhe niset nga Tirana në 15:00.

Air Albania – Fluturimi I riatdhesimit me Franfurtin mbërrin në Tiranë me 18:15

Aegean Airline – Mbërrin nga Athona në 19:25 dhe niset nga Tirana në 20:05

Kufijtë ajrorë të vendit u mbyllën më 10 mars, dhe lejoheshin vetëm fluturimet e riatdhesimit me kompaninë ajore Air Albania.

Lajme te ngjashme