Një parukiere ka infektuar 91 persona në SHBA

Nga Exit News
Një parukiere ka infektuar 91 persona në SHBA

Një parukiere ka infektuar me koronavirus 91 klientë dhe punonjës në shtetin e Misurit në SHBA. Kjo ndodhi pasi senatori i shtetit vendosi të hapë bizneset më 4 maj.

Ai u identifikua me koronavirus 8 ditë pas hapjes së biznesit.

Infektimi ndodhi edhe pse punonjësit dhe klientët mbanin maksa mbrojtëse.

Por, ekspertët amerikanë të shëndetit publik shpresojnë që ta kenë ndaluar përhapjen e mëtejshme të virusit.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme