Numri i viktimave shkon në 41

Numri i viktimave shkon në 41

Nga rrënojat e Hotelit ‘Mira Mare’ të shembur në Durrës, u nxorr një tjetër trup i pajetë, Sotiraq Misha, 53 vjeç. Numri i viktimave tashmë ka arritur në 41.

Ekipet e lajmërojnë se ky ishte trupi i fundit nën rrënojat e hotelit.  Si pasojë e shembjes së tërmeti humbën jetën 2 persona dhe shpetoi një tjetër.

Ndërkohë kërkimet vazhdojnë në zonat e tjera të Durrësit.

Lajme te ngjashme