Durres
Trafik në autostradën Tiranë – Durrës

Trafik në autostradën Tiranë – Durrës

Paraditja e së djelës ka sjellë trafik në autostratën Tiranë – Durrës. Qytetarët duket se i janë drejtuar bregdetit për të kaluar ditën e ngrohtë....

Mbetjet e Durrësit do të digjen në Tiranë

Mbetjet e Durrësit do të digjen në Tiranë

Mbetjet e Durrësit do të digjen në inceneratorin e Tiranës. "Këto ditë që flasim po kryhet një proces finalizmi dhe negociimi me bashkinë e Durrësit...

1 2 3 9