Përfundon numërimi në Korçë, PS merr 6 mandate

Nga Exit News
Përfundon numërimi në Korçë, PS merr 6 mandate

Partia Socialiste ka fituar 6 mandate në qarkun e Korçës. Ndërsa Partia Demokratike ka marrë 5 mandate dhe LSI asnjë mandat. Rezultati përfundimtar është:

PS  60542 vota       6 mandate

PD 50479 vota        5 mandate

LSI  8488 vota

Në rang vendi, PS merr 73 mandate, PD merr 59 mandate, PSD 3 mandate dhe LSI 5 mandate.

 

 

Lajme te ngjashme