PS

Koronavirusi fle në mushkritë e Rilindjes

Koronavirusi fle në mushkritë e Rilindjes

Edhe mënyra se si sillen ndaj të papriturave të natyrës i veçon regjimet autoritariste nga ato demokratikë. Këtë dëshmon rasti i fundit i koronavirusit që...

Balla, vazhdojmë luftën kundër korrupsionit

Balla, vazhdojmë luftën kundër korrupsionit

Taulant Balla, Sekretari i Përgjithshëm i PS-së, foli sot për luftën kundër korrupsionit, në mbledhjen e Këshillit të Integrimit: “Nuk ka pasur asnjë dyshim që...

Qeveria plan për votim elektronik dhe online

Qeveria plan për votim elektronik dhe online

Qeveria socialiste duket se po përgatitet të prezantojë votimin elektronik, online dhe përmes postës në zgjedhjet e vendit. Pasi, PS testoi sot për herë të...

Socialistët: Zgjedhje në vitin 2021

Socialistët: Zgjedhje në vitin 2021

Zgjedhjet e përgjithshme në Shqipëri do të zhillohen më 2021. Kështu shkruhet në rezolutën e dorëzuar në Kuvend sot nga shumica socialiste. Kjo rezolutë konfirmon...

1238