Policia mban në Komisariatin nr.2 protestuesit

Policia mban në Komisariatin nr.2 protestuesit

Grupimi qytetar “Të mbrojmë lumenjtë” ka njoftuar Policinë e Shtetit për organizimin e protestës në datë 24 Qershor.

Njoftimi per organizimin e protestes
Njoftimi per organizimin e protestes

Ambjentalisti Lavdosh Ferruni i cili ka firmosur njoftimin në emër të grupit, ishte një nga shumë të shoqëruarit nga Policia e Shtetit, që shpërndau me dhunë protestën kundër ndërtimit të hidrocentraleve.

policia shoqeron Lavdosh Ferrunin organizatorin e protestes
policia shoqeron Lavdosh Ferrunin organizatorin e protestes

 

 

 

Aktivisti i shoqërisë civile, Andi Tepelena dhe ambjentalisti Lavdosh Ferruni më pas janë lënë të lirë nga policia.

 

Pesë protestues të tjerë mbahen ende në Komisariatin nr.2 ku janë mbledhur qytetarë që kërkojnë lirimin e tyre.

 

qytetaret presin lirimin e protestuesve te ndaluar nga policia
qytetaret presin lirimin e protestuesve te ndaluar nga policia

Lajme te ngjashme