Rama: Lezha do të presë turist elitar

Nga Exit News
Rama: Lezha do të presë turist elitar

Kryeminsitri Rama, në takimin elektoral në Lezhë, premtoi se investimi në portin e Lezhës Tani është koha ë mund ta them pa asnjë frikë se na ka vonuar pandemia

Po tani duke dalë nga tuneli i pandemisë, ne do ta bëjmë Shqipërinë me 4 aeroporte

Na duhet vetëm që këtë vizion ta kthejmë në punë dhe ta kthejmë në projekte,” u shpreh Rama.

Ai tha se Lezha sot ka nevojë për më shumë turist dhe kjo do të arrihet duke hapur portat.

Rama premtoi ta kthejë portin e Lezhës në një nga 4 portet turistike në vend, që do sjell në vend turist të një tjetër niveli, turist me shumë lekë dhe që konsumojnë shumë.

 

 

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme