SHBA, thuajse 100,000 fëmijë janë infektuar me Covid-19 në dy javë

Nga Exit News
SHBA, thuajse 100,000 fëmijë janë infektuar me Covid-19 në dy javë

Mbi 97,000 fëmijë janë infektuar me koronavirus në Amerikë gjatë dy javëve të fundit të Korrikut, sipas të dhënave të Akademisë Amerikëne për Pediatri dhe Shoqatës së Spitaleve për Fëmijë.

Ky numër është sa çereku i numrit total të fëmijëve të infektuar në Amerikë nga muaji Mars.

Rritja e rasteve tek fëmijët vjen pasi një pjesë e tyre janë rikthyer në shkolla. Në disa distrikte, shkollat nuk janë hapur ende dhe mësimi funksionon online. Të tjera kanë kombinuar mësimin online me ato në shkolla, duke alternuar oraret për të evituar grumbullimin e nxënësve.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme