Nafta
Si e ka kapur Rusia naftën shqiptare?

Si e ka kapur Rusia naftën shqiptare?

Kompania Transoil Group AG – me aksionerë kompaninë ruse Gazprom Neft dhe atë serbe NIS, ka fituar tenderin e Ministrisë së Energjisë për shfrytëzimin e...