Kopshte

Covid-19 mbyll dy kopshte në Gjirokastër

Covid-19 mbyll dy kopshte në Gjirokastër

Dy kopshte në Gjirokastër janë mbyllur si pasojë e koronavirusit, njofton drejtoria arsimorë në qytet. Kopshtet numër 2 dhe 4 janë mbyllur pasi disa punonjës...

Amerikanët kundër hapjes së shkollave

Amerikanët kundër hapjes së shkollave

Një sondazh i Politico/Morning Consult në Amerikë ka treguar se pjesa më e madhe e elektoratit amerikan mendojnë se kopshtet dhe shkollat nuk duhen hapur...