Grenell, SHBA-të nuk kanë nënshkruar marrëveshje, por një letër bashkepunimi

Grenell, SHBA-të nuk kanë nënshkruar marrëveshje, por një letër bashkepunimi

Duke folur para gazetarëve të premten, i dërguari i Presidentit Trump për dialogun Kosovë-Serbi Richard Grenell deklaroi se SHBA-të nuk kishin nënshkruar asnjë marrëveshje.

“[Presidenti Trump] nënshkroi një letër duke pranuar se ata do të punojnë së bashku dhe do të bëjnë këtë marrëveshje,” shtoi ai.

foto

foto

foto

Foto

foto

 

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme