Reforma në Drejtësi
Të gjitha pushtetet për Kryeministrin!

Të gjitha pushtetet për Kryeministrin!

Frika për pushtetin, nxitimi për të mbrojtur karrigen, por edhe presioni i njerëzve të afërt për të mbajtur me çdo kusht pushtetin dhe privilegjet që...

Sistem drejtësie brenda familjes?

Sistem drejtësie brenda familjes?

Të gjitha debatet që kanë shoqëruar reformën në drejtësi janë arsyetuar me rrezikun se në zbatimin e reformës qeveria do të përfitojë nga pushteti i...

1 27 28 29 30 31 34