Emërime partiake në arsim

Lapsi.al ka zbuluar sot një tjetër dokument që dëshmon për emërimet partiake në administratën publike. Sipas dokumentit, në periudhën dhjetor 2013 - maj 2014, rreth 169 mësues...

Francesco Beccheti ndalohet në Londër

Francesco Beccheti, ndaj të cilit Prokuroria shqiptare kishte lëshuar urdhër ndërkombetar arresti, është ndaluar nga policia në Londër. Biznesmeni  Beccheti akuzohet nga Prokuroria për evazion...

Informatorë-provokatorë kundër bizneseve

Informatorë-provokatorë kundër bizneseve

Qeveria ka vendosur të përdorë informatorë të fshehtë për të zbuluar bizneset që nuk përdorin kasat fiskale dhe detyrimet e tjera ligjore. Burime nga Drejtoria e...

Kryebashkiakët sheikë të Shqipërisë

13 kryetarët e rinj të bashkive, të zgjedhur në 21 Qershor, kanë bërë deklarimin e pasurisë në Inspektoriatin e Lartë të Deklarimit, Kontrollit të Pasurive...

Denoncohet një gjyqtare për fshehje pasurie

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave (ILDKPKI) dërgoi në Prokurori dosjen e gjyqtares Shpëtime Pitaku, pasi gjeti shkelje ligjore në...

1 378 379 380 381 382