Kronika
Çështja Shullazi, dështon seanca gjyqësore

Çështja Shullazi, dështon seanca gjyqësore

Seanca gjyqsorë për bandën e Emiljano Shullazit dështoi sërish sot, pasi njëri prej të akuzuarve Blerim Shullazi deklaroi se është sëmurë dhe kërkoi shtyrje të...

1 2 3 4 5 23