Bashkia Tiranë
Çfarë po bën Bashkia në Tiranë?

Çfarë po bën Bashkia në Tiranë?

Rreth një muaj më parë, shkrova një artikull mjaft kritik për rindërtimin e sheshit Skënderbej. Ai artikull pati dy pasoja të menjëhershme: I pari ishte...

Tre raportime për aplikacionin “Tirana Ime”

Tre raportime për aplikacionin “Tirana Ime”

Përdorimi i teknologjisë së informacionit në ofrimin e shërbimeve publike është jo vetëm domosdoshmëri por edhe ndihmë ndaj qytetarëve në një bashki me sipërfaqe të...

Ndonjëherë gjykatat shqiptare funksionojnë

Ndonjëherë gjykatat shqiptare funksionojnë

Më 15 maj, Gjykata e Tiranës dënoi me dënimin maksimal, me tre vjet burg, qytetarin dhe sipërmarrësin italian Antonio Abrusci, pronar i firmës Ecologica Albania shpk....

Inagurohet Pazari i Ri

Inagurohet Pazari i Ri

Pavarësisht se pjesa më e madhe e projekteve të rikualifikimit urban të qeverisë kanë përfunduar në shkatërrim, korrupsion dhe keqadministrim, kjo nuk do të thotë...

1 10 11 12 13 14