Mjedis & Shoqëri
Një bunker, të lutem!

Një bunker, të lutem!

Dielli i papritur i dhjetorit po shkëlqente në majë të skelës së ngritur rreth Bunkerit të shumëpërfolur. Disa punëtorë të ngathët po lidhnin hekurat e...

E ardhmja – Pa koment

E ardhmja – Pa koment

Maturantët me të gjitha dhjeta duke regjistruar e fotografuar Kryeministrin Rama gjatë një takimi të organizuar prej tij.

Nënë Tereza do të shenjtërohet

Nënë Tereza do të shenjtërohet

Vatikani ka vendosur shenjtërimin e Nënë Terezës. Papa Françesku ka firmosur dje dekretin që i atribon Nënë Terezës së Kalkutës një mrekulli ndërmjetësimi. Shenjtërimi kërkon...

Historia e trishtë e Nënë Barbllës

Historia e trishtë e Nënë Barbllës

Mediat njoftuan, sot, se ndëroi jetë Nënë Barblla, e cila u bë e njohur pak javë më parë pasi iu prenë dritat për mos pagesë....

Ndahet nga jeta Imzot Rrok Mirdita

Ndërroi jetë sot në drekë Arqipeshkvi i Tiranës dhe i Durrësit Imzot Rrok Mirdita. Ai pësoi hemoragji cerebrale para tre ditësh dhe gjendej i shtruar...

1 66 67 68