Lulzim Basha
Meta si kalorës i moralit

Meta si kalorës i moralit

Rreth katër javë më parë, në mënyrë të papritur, gjatë një interviste televizive, Kryetari i PD-së Lulzim Basha shpërtheu në një sulm të ashpër denoncues...

Të gjithë të zhgënjyer me Bashën

Të gjithë të zhgënjyer me Bashën

Një pjesë e mirë e PD-së, kryesisht “garda” e vjetër e opozitës dhe qeverisjes 8 vjeçare Berisha, ka qënë përherë e pakënaqur me zgjedhjen e...

Prokuroria pezullon akuzat ndaj Emiljano Shullazit

Prokuroria pezulloi akuzat ndaj Emiljano Shullazit për kërcënim ndaj Kryetares së Bashkisë Shkodër Voltana Ademi dhe Kryetarit të Opozitës Lulzim Basha. Sipas Prokurorisë akuzat ishin...

1 29 30 31 32 33