Exit Shkurt

Turqi: Zbulohet drogë në një autobuz shqiptar

Dje në mbrëmje, policia kufitare turke kapi një sasi droge të fshehur në një autobuz shqiptar. Policia arrestoi shoferin e dhe shoqëroi pasagjerët në Drejtorinë Doganore...

Miratohen pagat referuese për profesionet e lira

Këshilli i Ministrave ka përcaktuar pagat referuese, mbi të cilat profesionistët e lirë do të paguajnë sigurimet shëndetësore dhe shoqërore. Paga referuese më e ulët...

1 125 126 127 128 129 182