censurë
Përurimi komunist i bunkerit Rama

Përurimi komunist i bunkerit Rama

Kryeministri Edi Rama, Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri dhe pronari i Shqiptarja.com Carlo Bollino inaguruan, të shtunën, muzeun Bunk'Art 2, në sheshin prapa Ministrisë së...