11 shtator 2001

11 shtatori që ndryshoi botën

11 shtatori që ndryshoi botën

Pas 11 shtatorit 2001 bota nuk është më e njëjtë. Jeta e shumë popujve dhe njerëzve ka ndryshuar krejtësisht. Ishte mbarimi i një epoke dhe...