Feja
Mungesa e madhe e fesë në debatin moral në Shqipëri

Mungesa e madhe e fesë në debatin moral në Shqipëri

Ndërkohë që politikanët fajësojnë njëri-tjetrin, grupet anarkiste dhe populiste fajësojnë të ashtuquajturin sistem dhe shumë personazhe publike fajësojnë politikën dhe oligarkinë për gjendjen kritike të...