Kendi i lojërave 7 xhuxhat

Lali Eri dhe “Shtatë Xhuxhat”

Lali Eri dhe “Shtatë Xhuxhat”

E dielë e çuditshme, 1 qershor, që solli verën me mugëtirë, reshje dhe shtrëngata. Në fillim të këtij muaji, ballafaqimi kryesor nuk është ai mes...