Propaganda e Edi Ramës
Kur të rrëzon propaganda jote

Kur të rrëzon propaganda jote

Propaganda ka qenë suksesi dhe shpëtimi më i madh i kësaj qeverie për vite me radhë. Me anë të saj janë fshehur dhe janë hedhur...

1 2