Uriah Hip

Uriahu dhe Zeusi i katundit tonë

Uriahu dhe Zeusi i katundit tonë

“Unë e njoh Erion Veliajn,” – fillonte spoti promovues i Kryeministrit Rama në fushatën e zgjedhjeve bashkiake të 2015-ës në Tiranë. Vazhdimi ishte i gjatë,...