Klasifikimi Ahmetaj për “Doing Business”

Klasifikimi Ahmetaj për “Doing Business”

Ministri i Ekonomisë ka shpikur një klasifikim të ri për “Doing Bussines”. Ai propozon që Shqipëria të matet vetëm me... Shqipërinë. E thënë ndryshe Ahmetaj...

Gjermania kthen 365 azilkërkues shqiptarë

Ambasada Gjermane ka bërë të ditur se qeveria gjermane do të riatdhesojë 365 azilkërkues shqiptarë. Kthimi i tyre do të kryhet sot dhe nesër, ku...

Prokuroria heton pasurinë 10 mln euro të Frokut

Po hetohet pasuria 10 milion euro e deputetit Mark Froku nga Prokuroria e Përgjithshme. Sipas gazetës Shqiptarja.com Prokurori Madrid Kullolli i kërkon ekspertit kontabël Greta...

Ina Rama fiton gjyqin me KLD

Ina Rama fiton gjyqin me KLD

  Ish-Prokurorja e Përgjithshme Ina Rama  fitoi të drejtën për t'u kthyer në sistemin gjyqësor. Gjykata Administrative e Apelit vendosi sot të urdhërojë KLD-në t’i propozojë Presidentit...

1 121 122 123 124 125 127