Politikë

BE jep fonde për Shqipërinë dhe Greqinë

Bashkimi Europian do të financojë në Shqipëri dhe Greqi 42 milionë euro deri në vitin 2020. Më te programit nderkufitar Interreg IPA II, synohet të përmirësohet...

Qeveria vazhdon me reformat

Qeveria do të vazhdojë me reformat e ndërmarra edhe nëse çmimi për këtë është të mos fitojë zgjedhjet e ardhshme. Në një aktivitet në Fier,...

Rritet alarmi për sulme terroriste në vend

Qeveria shqiptare ka kaluar në nivelin më të lartë të alarmit për gjendjen e sigurisë në vend, për shkak të kërcënimeve për sulme terroriste. Ambasada...

Debat për klasifikimin e makinave luksoze

Komisioni i Ekonomisë debatoi sot për rritjen e taksave të makinave luksoze. Gjatë mbledhjes, deputeti i PD-së tha se përcaktimi që ka bërë qeveria për...

1 1 215 1 216 1 217 1 218 1 219 1 227