Politikë

PD – e ardhmja që nuk ndez shpresë

PD – e ardhmja që nuk ndez shpresë

Pavarësisht dëshirës së opozitës, Shqipëria nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme dhe as qeveri teknike. Përjashto ndonjë gjëmë, zgjedhjet e tjera do të jenë...

Zvicra lëshon urdhër ndalimi për Rezart Taçin

Zvicra lëshon urdhër ndalimi për Rezart Taçin

Policia  zvicerane ka arrestuar tregtarin e naftës Rezart Taçi, i cili po hetohet për fallsifikim dhe mashtrime financiare nga prokuroria zvicerane. Hetimi ndaj Taçit filloi që para...

Elita jonë shpirt e mendje bunker

Elita jonë shpirt e mendje bunker

Falimentimi i elitës sonë politike duket nga fakti që edhe 30 vjet pas vdekjes së Enver Hoxhës e vetmja gjë që ajo prodhon janë bunkerët...

Lideri laburist britanik citon Enver Hoxhën

Lideri laburist britanik citon Enver Hoxhën

Jeremy Corbyn, lideri i Partisë Laburiste britanike, ka cituar Enver Hoxhën në një mbrëmje festive të Krishtlindjes me anëtarët e partisë që punuan në zgjedhjet...

1 922 923 924 925 926 946