ambasadat

Rinisin shërbimet konsullore

Rinisin shërbimet konsullore

Më 11 maj nisi puna e legalizimeve pranë shërbimeve konsullore në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme. Njoftimin e bëri Zëvendësministri i Jashtëm Gent...