Cadra
Nje përgjigje për Bernard Kouchner

Nje përgjigje për Bernard Kouchner

Këtë javë, ish Ministri i Jashtëm i Francës dhe ish Përfaqësuesi i Kombeve të Bashkuara në Kosovë Bernard Kouchner shkroi një editorial pë gazetën e...