Dekreti
Presidenca: Vendimet e KQZ-së janë të paligjshme

Presidenca: Vendimet e KQZ-së janë të paligjshme

"Dekreti i Presidentit është akt me natyrë të veçantë dhe si i tillë, askush tjetër veç Gjykatës Kushtetuese nuk vlerëson dot vlefshmërinë apo kushtetueshmërinë". Kështu...