Fondi Monetar Ndërkombëtar
Qeveria tallet me FMN-në

Qeveria tallet me FMN-në

Në raportin më të fundit të monitorimit, FMN shprehu edhe një herë shqetësime për partneritetet publike private dhe i këshilloi qeverisë Rama eleminimin e PPP-ve...