hapja e negociatave
Gara e humbur e Shqipërisë me veten

Gara e humbur e Shqipërisë me veten

Përkeqësimi i kushteve të jetesës, problemet ekonomike në vend dhe zhgënjimi në masë i të rinjve janë situata me të cilën Shqipëria po përballet prej...

Shqipërisë nuk i hapen negociatat me BE-në

Shqipërisë nuk i hapen negociatat me BE-në

Ministrat e jashtëm të BE-së vendosën sot të kundërshtojnë rekomandimin e Komisionit Europian për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Ministrat e...

1 2 3 4 5 7