Koronavirus

Basha, koha të flasin mjekët, jo propaganda

Basha, koha të flasin mjekët, jo propaganda

Partia Demokratike zhvilloi sot takime me ekspertë të shëndetësisë për të bashkërenduar një plan monitorimi të situatës, plan që do të garantojë transparencë dhe siguri...

1 22 23 24