Kryeminsitri
8 marsi, dita e braktisjes së gruas

8 marsi, dita e braktisjes së gruas

Ashtu si çdo rast tjetër për të festuar dhe mos punuar, ne shqiptarët e presim me padurim këtë ditë. 8 marsi, dita e gruas, vetëm...