Ludovik Dodaj
Kalon vetingun anëtari i KED-së, Ludovik Dodaj

Kalon vetingun anëtari i KED-së, Ludovik Dodaj

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka konfirmuar në detyrë prokurorin e Apelit të Durrësit dhe anëtarin e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi Ludovik Dodaj. Trupi...