Masat ekonomike kunder koronavirusit

Duke mos bërë ekonomi, qeveria po sjell anarki

Duke mos bërë ekonomi, qeveria po sjell anarki

Është data 7 prill 2020. Prej një muaji dyqanet, restorantet, hotelet, kateringu, institucionet private të edukimit, zyrat e konsulencës, klinikat e stomatologjisë, dhe pothuajse të...

Kush përfiton nga masat ekonomike të Ramës?

Kush përfiton nga masat ekonomike të Ramës?

Qeveria shqiptare miratoi të enjten paketën me 22o milionë dollarë  në ndihmë të ekonomisë së dëmtuar nga situata e “shtetrrethimit”.  Garancia për kredi për kompanitë...