Protesta e Astirit
Protesta e banorëve të Astirit në foto

Protesta e banorëve të Astirit në foto

Qindra banorë të Astirit protestuan sot përpara kuvendit kundër vendimit të qeverisë për të prishur shtëpitë dhe bizneset e tyre pa dëmshpërblim, për t’i hapur...

12