Reforma ne arsimin e larte

Kërkesa e vetme e studentëve

Kërkesa e vetme e studentëve

Protesta e studentëve ka arritur sot në ditën e gjashtë të saj. Ajo filloi me një kërkesë të thjeshtë për shfuqizimin e një VKM-je që...

Protesta masive e studentëve në foto

Protesta masive e studentëve në foto

Prej tre ditësh, mijëra studentë nga universitetet publike të Tiranës po protestojnë kundër tarifave të larta të studimeve dhe tarifave të reja për provimet e...