termet ne Thumane

Një propagandë e re që lind mbi gërmadhat

Një propagandë e re që lind mbi gërmadhat

Që prej së martës, kur sytë e shqiptarëve u mbërthyen në rrënojat e ndërtesave të shkatërruara nga tërmeti, Kryeministri Rama mori protagonizmin e ngjarjes në...

15 shtete në ndihmë të Shqipërisë pas tërmetit

15 shtete në ndihmë të Shqipërisë pas tërmetit

Vendet fqinje dhe disa vende evropiane kanë nisur ndihma për Shqipërinë dhe kanë shprehur gatishmërinë për mbështjete, pas tërmeteve të mëngjesit të sotëm me epiqendër pranë...