Trafiku i droges
Pikëpyetjet e pengmarrjes së Jak Prengës

Pikëpyetjet e pengmarrjes së Jak Prengës

Pengmarrja e Jak Prengës kryqëzon tre banda me figura të njohura të krimit dhe tregon kapacitetet e tyre të narkotrafikut ndërkombëtar. Mediat raportuan se pengmarrja...

123