Vetingu në polici
Vetingu në polici, shkarkohet zyrtari i parë

Vetingu në polici, shkarkohet zyrtari i parë

Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit shkarkoi sot nga detyra Oltion Shehun, drejtuesin e sektorit të ankesave në Shërbimin për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA),...