Exit Shkurt

Administrata publike testim në janar

Gjatë muajit janar, punonjësit e administratës publike që kanë statusin e nënpunësit civil do t’i nënshtrohen një testimi. Ky vendim u mor nga Këshilli i...

Miratohet paketa fiskale e Bashkisë Tiranë

Këshilli i Bashkisë Tiranë miratoi dje në mesnatë buxhetin dhe paketën fiskale për vitin 2016. Në votim morën pjesë vetëm këshilltarët e maxhorancës, pasi opozita...

Rritet çmimi i biletës së autobuzit

Që nga muaji shkurt, qytetarët e Bashkisë Tiranë do të paguajnë më shumë për biletën e urbanit. Rritja e çmimit nga 30 lekë në 40...

Vriten 10 udhёheqёs tё lartё tё ISIS

Sulmet ajrore tё udhёhequara nga SHBA-tё kanё vrarё 10 krerё tё lartё dhe disa anetarё tё tjerё tё grupti terrorist ISIS. Dje, zёdhёnёsi i koalicionit...

1 153 154 155 156 157 198