Exit Shkurt

Gjobat e reja pёr biznesin

Sot hynё nё fuqi ligji i ri pёr ndёshkimet e bizneseve qё thyejnё rreguallt. Disa nga gjobat e reja sipas kёtij ligji janё si mё...

Protestë kundër ligjit të arsimit të lartë

Studentë dhe pedagogë të Universitetit të Tiranës protestuan sot, përpara Kryeministrisë, kundër ligjit të arsimit të lartë. Ata kërkuan nga qeveria anullimin e ligjit, ose përndryshe...

1 253 254 255 256 257 266